Gerard van Deijl overleden  
     
 

vrijdag 25 april 2008

 
 
Beste Digi-Duiven,

Helaas hebben we alweer een droevig bericht:

Thea van Deijl meldde ons dat gistermiddag (donderdag 24 april ) Gerard is overleden. Afgelopen zondag vertelde Marina al, dat het niet zo goed met hem ging en dat Gerard naar het Lucas Andreas Ziekenhuis was overgebracht.

De fysieke conditie van Gerard was de laatste tijd nogal achteruit gegaan. Ongelukkigerwijze viel dit ook samen met de knie-operatie van Thea ...

Een dubbele longontsteking is Gerard uiteindelijk fataal geworden.

Toch is het overlijden van Gerard voor ons alleen nog heel plotseling gekomen. Zoals Thea vanmiddag nog bevestigde is Gerard "met het volste vertrouwen in de Schepper" overleden. Dat is een enorme troost voor ons allen; het gemis zal er niet minder om zijn.

Zoals Thea bovenop de kaart schrijft:

Heel bijzonder, heel gewoon,

Heel gewoon een bijzonder mens.

20 januari jl.  - Gerard en Thea samen in De Duif.
 

Gerard en Thea behoren tot de groep "ouwe getrouwe" Duiven; zij kwamen al 22 jaar in De Duif. Gerard was in de jaren 80 en 90 (vorige eeuw!) vaak op de donderdagen in De Duif aan het werk: timmeren, liturgieboekjes maken en allerlei andere karweitjes. 

Zondag a.s. (27 april) kan van Gerard afscheid genomen worden: 15.00 - 16.30 uur in de rouwkamer van zorgcentrum Meerwende, Kamerlingh Onneslaan 131 in Badhoevedorp. (ingang rechts van het gebouw)

De uitvaartdienst wordt geleid door Harris: dinsdag 29 april om 13.30 uur in de Pancratiuskerk Sloterweg 1184 in Sloten. Daarna wordt Gerard begraven op de parochiebegraafplaats bij de kerk aldaar.

Na deze begrafenisplechtigheid is er gelegenheid elkaar nog te ontmoeten in Restaurant De Aker, Akersluis 8 in Amsterdam-Sloten.

 
 
 

RG 2008-05-22 | © copyright 'De Duif', Amsterdam | deduif@xs4all.nl